Sorte planteskilte fra Bendtsens Boglager

 

Da jeg blev træt af de hvide planteskilte, der knækker og ser grimme ud, fik jeg min mand, Lars, der forhandler Forlaget Geraniums bøger, til også at sælge skilte. Jeg havde nemlig hos min engelske veninde Sue set et genialt system med sorte robuste planteskilte, der er diskrete og uforgængelige. På skiltene skriver man med en sølvpen, hvis skrift holder i al fald 5 år.

Nu importerer Bendtsens Boglager, som Lars’ firma hedder, skilte såvel som penne fra UK og sender fragtfrit i DK, se www.planteskilte.com


Skiltene findes i to størrelser:

Store: længde 20 cm, bredde 2 cm og tykkelse 1,8 mm

Små : længde 15 cm, bredde 1,75 cm og tykkelse 1,4 mm


Lette at stikke i jorden:

Skiltene er lette at stikke i jorden pga. den kraftige kvalitet.  En rigtig god egenskab, fandt jeg ud af. Da jeg ikke længere kunne lave skilte af plasticpersienner (persienner er nu lavet af metal), købte jeg som nødløsning nogle store hvide plasticskilte. De var lige så synlige som persienneskiltene, men havde desuden den ulempe, at de ikke kunne sættes i jorden. Jeg måtte grave dem ned ved planterne, for de var slaskede og bøjede.


Jeg bruger selv de største af skiltene i bedene for at være sikker på at finde dem, nu de ikke er så lette at se; desuden kan fuglene umuligt trække de store skilte op. De små skilte bruger jeg i potter.

Jeg glæder mig, til jeg får skiftet alle de hvide skilte ud

Der er to størrelser